Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Grilltitkok Serényi Zsolttal: hogyan készül a tökéletes steak, a grillezett garnéla és a hamburger

Grilltitkok Serényi Zsolttal: hogyan készül a tökéletes steak, a grillezett garnéla és a hamburger

Izgalmas grillkalandban volt részünk, amikor Serényi Zsolt séffel felkerekedtünk, hogy megtudjuk, milyen grillen érdemes garnélát, steaket és hamburgert készíteni. A kaland nagyon jól sikerült. A tökéletes időjárás, a remek helyszín és a kiváló alapanyagok nagyon sokszínűvé tették az eseményt. 

 

Tökéletes időjárási viszonyok között kezdte el a grillezést Serényi Zsolt és Pásztor Gábor, miután egy kellemes délutánon kipakolták a három grillsütőt végtelennek tűnő mezőre. A grillezés célja az volt, hogy felfedezzük, mely eszközzel a legkönnyebb és a legjobb elkészíteni a tökéletes steak-et, a garnélát, vagy a jól ismert hamburgert. Zsolt kedvenc étele a garnéla volt, azért ezt a kedvenc grillsütője, az OFYR felületén készítette el. Gábor a Kamado Chef 1900 as modelljét és a Broil King egyik leghatékonyabb gázgrilljét, a Regal 490-t választotta. Az örömgrillezést az RTL klub stábja is rögzítette, amit a TV nézők Szombaton reggel nézhettek meg a délelőtti magazinműsorban. 

 

 

 

Keresés